Wat doet Schoolbeeld:

 

Uw presentatie, die doen wij. Een nieuw logo, drukwerk regelen, een schoolbrochure of een website laten maken, fotografie voor in de nieuwe schoolgids, tekstredactie, belettering op de gevel: bij Schoolbeeld hebben we het allemaal in huis. Voordeel: u hoeft niet allerlei verschillende partijen te benaderen. Zo kunt u uw kostbare tijd besteden aan het échte werk: goed onderwijs.

 

 

Gewoon wat u nodig hebt. Schoolbeeld is een samenwerkingsverband van Anika Klevering, Theo van Pelt en Diane van Steekelenburg. Een vormgever, een fotograaf en een tekstschrijver. Samen werken we veel voor het onderwijs. Wij helpen scholen om zich te onder­scheiden van andere scholen. We verrassen met frisse ideeën, sprankelende foto’s, doeltreffende websites, heldere teksten. Zonder poeha. U krijgt gewoon wat u nodig hebt en wat werkt. Dat is nou typisch Schoolbeeld.

PC Hooftschool schoolgids Helen Parkhurst kalender De Spoorzoeker schoolgids Montessorischool Maassluis kalender Beatrixschool schoolgids SCOH informatieboekjes De Kleine Keizer schoolgids